BAWS

Ok, jag har äntligen lyckats med en av mina mest uttalade önskningar när det gäller den här bloggen, alltså att locka diverse rättshaverister att skriva goja i kommentatorsfältet. Synd bra att det krävdes ett så tråkigt ämne som chokladbollar för att locka fram dem, men kul att de dök upp.

För att göra det lite svårare för folk som fortfarande inte riktigt hänger med, vill jag bara berätta att jag gillar nya skivan med Slim Thug, som handlar väldigt mycker om niggas. Boss Of All Bosses heter den och Ills & Thrills har skrivit en fin recension om den, även om jag inte håller med honom i allt… Eller ens håller med honom i det mesta. Men jag gillar att han har skrivit en recension och önskar att jag hade haft orken själv. Hur som helst, njut av hur skönt det är att Pharell inte producerat, ladda hem “Thug” från TSL och köp skivan när den kommer.

One thought on “BAWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *