Vattenskallar

Idag är det nördarnas revansch i Stockholm. Ett gäng finniga it-tekniker med studentspexkomplex har genom facebook styrt upp en slags dumskallarnas sammansvärjning; från eftermiddagen någonting kommer nördar från söder och muppar från norr sammanstråla för att, som en annan R Kelly, kasta vatten på varandra. Fast vanligt vatten.

För att göra en tydlig uppdelning klär sig söderborna i passande kommunistrött och norrborna i nånslags vasastansk babyblå som går ihop med tvillingbarnvagnar för ensambarn.

Det är en sorgsen syn; den bubblande stolthet som märks hos anordnarna, den naivt blåögda fascination som verkar ha drabbat landets journalistkår och deras intervjuoffer. Med blida ögon rapporterar man om det ‘lustiga’ upptåget och de så kallade ‘arrangörerna’ (kan man bli vad som helst bara genom att starta en Facebook-grupp nu för tiden? Anit-våldsmessias, strateg, arrangör?) lovar att söka tillstånd hos polisen först.

Allt är ju bara en enda stor KTH-nollning, de som inte vågade leka vattenkrig som barn har nu vuxit upp till tjugoåriga missfoster och måste få spruta av sig lite. Med militärlingo och bristfällig politisk insikt uppmanas det att samlas som bröder och systrar för att möta motstående sida (som alltså inte är ens systrar och bröder). Som tur är nekade polisen naturligtvis evenemanget utrymme i innerstaden (duh!), nu får de skoja på Gärdet istället.

Om man nu skulle vara lite psykiskt instabil, på det där charmiga GTA-sättet, är idag det perfekta tillfället att ta sig en lastbil, vansinnesköra över gärdet och på det sättet tillintetgöra hela Piratpartiet och planka.nu i en och samma smäll. Skeet skeet mutherfuckers.

6 thoughts on “Vattenskallar

  1. “tillintetgöra hela Piratpartiet och planka.nu i en och samma smäll” hahaha vörd.

  2. gårdagens blandning av lajv och vattenfestival känns ju jävligt fräscht!

    trodde stadsfestivaler bara va för små städer typ skövde

  3. HÃ¥ller med!

    Så är facebook konst eller porr?
    eller är den frågan så dum att du istället kommer välja att dumförklara mig?

  4. ironifnuttar! (i och f;r sig inte cittationstecken, men i alla fall) FY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *