Grannsämjan

hasch.png

Grejen är att såna här bildpostningar är skittråkiga, det vet jag, men vad ska man göra? Skicka skiten till den där jävla roliga-lappar-bloggen? Fuck that shit.

6 thoughts on “Grannsämjan

 1. För att bidra till temat gnälliga lappar med vagt hiphoprelaterat content, vill jag berätta att jag bodde granne med Petter på Kocksgatan 1994-95. Han satte upp flera lappar angående ett fönster i trappuppgången, som han hävdade skulle hållas stängt at all times:

  “Det ska vara stängt, annars drar det in i min lägenhet! MVH Askegren”

  Dessutom lyssnade han sällan på rap vid den här tiden, det var minst 80 procent eurotechno som läckte ut genom hans ytterdörr.

 2. Jag vill veta om det ar Simons hash, eller om detta ar en fejk lapp?

  O sen ar detta mest irriterande, typiskt svenskt, so what om det luktar i trappuppgangen, ingen har sitt hem ute i trappan.

  och hash luktar gott for er som inte vet.

 3. Skriv en lapp och föreslå att damen/herren som skrev den här lappen flyttar till en plats där det inte finns andra människor som hon/han kan irritera sig på. Norrland kanske.

  Alternativet är att alla som på nåt sätt är irriterande ibland flyttar, vilket kan bli svårt.

 4. Skittråkigt är det ju inte, det är humor. Eller, det är humor om det står något roligt på lappen. Annars är det väl inte så roligt. Men i detta fall var lappen..humor. Ja.

 5. Jag tycker det roliga är att problemet är att det luktar i trappen, och att medelande e så jävla frank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *