Skräcken

Dreamin'

Vaknar med ett ryck. Ett svettig, spegelblank hinna av panik täcker hela min kropp, täcket ligger som en strypt kattunge ihopvirad bredvid mig. En känsla av äckel, avgrund och död sköljer över mig, och vill inte försvinna. Det luktar ruttet, det stinker, mina ögon tåras och det är svårt att andas. Kväljningarna blandas med den metalliska blodsmaken i munnen, det är klibbigt, instängt.

Jag försöker återfå greppet om verkligheten, grabbar tag i sängkanten så att rummet slutar snurra. Det var bara en mardröm.

Jag har drömt om Eskilstunabandet Kent.

Jag har duschat 8 gånger sedan jag klev upp men jag kan inte tvätta bort smutsen.

4 thoughts on “Skräcken

  1. det kanske är en bivärkning av dom blöta nätterna på nsee bariii

  2. Jag har länkat till din sida från mina sida, hoppas du inte misstycker, i det fallet så får du säga till mig så ska jag genast ta bort länken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *