Quattro Stagioni

Motvilligt hamnar jag ibland tack vare diverse länktips på Sveriges största kvällstidnings hemsida. Eftersom det är sommar nu handlar två tredjedelar av alla artiklar om svenska flickors sexliv (aldrig om svenska män, av nån anledning). Dessutom: Hur man är otrogen respektive avslöjar någon som är otrogen, hur man undviker klamydia när man har utomhussex med polska bärplockare, vilka massagestavar som har störst omkrets eller mest liknar en blomkruka, den senaste HIV-mannens snyggaste erövringar, vilken andrahandskändis som senast visat tuttarna, fula människor som ändå får knulla, vad som helst om Jessica Alba och så vidare. Vilket, faktiskt, inte är så intressant.

Men, i den något förbryllande lokalsatsning som smittat alla former av nyhetsförmedlare hittar jag en intressant artikel – om Vincent.

Vincent

Vi snackar alltså om en kille, som på rymmen för andra gången för diverse fängelsestraff, lyckats sol-och-våra några gamlingar på en halv miljon kronor. “Respect my hustle, bitch!”

Ser man ut sådär och blir kallad storsvindlare, då har man tveklöst min fulla respekt.

3 thoughts on “Quattro Stagioni

  1. När jag gick i gymnasiet tryckte jag upp en Vincent Carlsson T-Shirt. Kanske dags att plocka fram den igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *