Har du hört den förut

Rasti rasti

“Södra Sverige? Det ligger neråt va?”

Kille ~20: Alltså, jag har en polare som bor nere i Småland, det är värsta kaoset där nere nu! Hela hans källare är helt översvämmad!

Tjej ~20: Jaha…

Kille ~20: Ja, alltså, regnet har ju varit där nere innan. Min morsa bor där också.

Tjej ~20: Jaha, så du är från Skåne!

Alltså herregud vad roligt liksom hon fattar ju inte vad Småland är för nåt utan tror att det är nån slags stad eller nåt i Skåne. Alltså, ärligt, hon kanske inte ens vet att Skåne är en del av Sverige, utan tror typ att det är Danmark eller nåt! *Dör* Haha, jag tycker det är så roligt att höra folk göra bort sig såhär va för då kan jag tro att jag är lite smart och allmänutbildad och aldrig själv säger nånting omedvetet dumt eller så liksom så jävla kul alltså med pantade människor. Jag vet ju mycket bättre. Tjuvlyssnat är världens största blogg och bara jättebäst *älskar*. Åsså roliga rubriker också, alltså de är typ fett smarta och gör paralleller till typ böcker och sånt, eller så är de bara roliga liksom.

10 thoughts on “Har du hört den förut

 1. sm̴land Рsveriges svar p̴ florida

  SKAKA GÖÖÖÖÖT **** låt mig se va du har!

  denna kommentar kan också ses som en tjuvlyssning. fast mindre tjuv och mer lyssning

 2. Personligen tycker jag att det var kul när “kille 20” förklarar episoden med;

  “Ja, alltsÃ¥, regnet har ju varit där nere innan.”

  Det var ju en hel påse kul.

 3. tjuvlyssnat… meningslöst. tackar vet jag tjuvfilmat och det finns det gott om!

 4. Jag googlade millenieironi och den bästa träffen var en artikel i Aftonbladet från 1999 som handlade om en misslyckad reklamkampanj från Jägarförbundet som fick Lotta Aschberg att rasa. Jag förstår inte riktigt vad du menar, Andreas.

 5. jaha, men det var väl typiskt att jag av alla pseudobegrepp skulle välja ett som är lite mer pseudo än vad det sig bör vara. nåväl, byt ut det mot överdrivet uppenbar ironi då, eller klumpig sarkasm, eller whatever. det hela är ju rätt snyggt, du gör du dig lite större än dom som tror sig vara större än dom som blir tjuvavlyssnade. varför inte. jag är inte den som fråntar människor möjlighet att hävda sig.

 6. Det är ju hela poängen med den här bloggen, att jag fÃ¥r hävda min egen överlägsenhet. Det är väl poängen med de flesta bloggar, vare sig man hymlar om det eller inte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *