Att sluta vara Alex Schulman

The Schulmans

Har länge haft svårt att bestämma mig för huruvida Alex Schulman egentligen är konst eller porr. Nu när han lämnar Stureplan.se slipper jag troligtvis också avgöra det, eller så kommer hans nya projekt vara betydligt enklare att bedöma. Hur som helst brukar kommentarerna till hans alster vara den största behållningen av hans blogg, oftast eftersom de så tydligt påvisar folks oförmåga att förstå ironi. Men den här kommentaren, den var helt enkelt genial:

Snälla stanna!
Skribent:
Vi är ett gäng sekreterare i olika åldrar som sitter i samma kontorslandskap. Alla älskar din blogg och vi brukar diskutera den på kafferasten. Vi är förtvivlade över ditt beslut. Nu kommer vi inte ha något att prata om. Därför har alla (utom en) bestämt att om du stannar kvar på Stureplan så ska du få göra vad du vill med oss under en kväll.Vi har flera unga tjejer också faktiskt! Snälla! Bara en är lite överviktig. Hon behöver inte vara med. Snälla?

2 thoughts on “Att sluta vara Alex Schulman

  1. haha grym kommentar och grymt skön blogg! keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *