Fint till middagen

Nyhetstrenden just nu skulle kunna vara kannibaler. De hotar professorer, äter barn och uppför sig allmänt illa.

Häromdagen upptäcktes det i Frankrike att scitzofrena kannibaler kanske inte är det bästa fängelsecellsällskapet. Föga överraskande kan tyckas.

“Den franska tidningen Le Parisien rapporterar att delar av kroppen tillagats på en liten spis i cellen och att en stekpanna med spår av fett och lök har tagits i beslag för analys, skriver Daily Telegraph.” (Aftonbladet rapporterar om att Daily Telegraph rapporterar om att Le Parisien rapporterar…)

Men det är inte vad det här inlägget handlar om.

Kannibalen hette nämligen Nicolas Cocaigne. Cocaigne, smaka på det.

Det låter som en hiphopkonjak, och någonting din favoritrappare borde börja namedroppa när som helst nu när Hpnotiq blivit ohippt.

Wigger

Nånting att skölja ner lungorna med… Skål!

4 thoughts on “Fint till middagen

  1. Vem är snubben på bilden då? Är han hiphopare på riktigt, eller småmesig hobby-dj? Är mönstrade t-shirts grejen eller är det redan över? Frågorna är så många, svaren så få. Cocaigne är nog förmodligen närapå det fränaste man kan heta, det vet jag i alla fall.

  2. Det är, faktiskt, A-Trak, Kanyee Wests DJ. Visst ser han ut som en stöpt hipsterwigger?

  3. Känns det inte Sydamerikanskt? Tänk dig själv Hugo Chávez när han försäger sig i ett uttalande och säger cocaine istället för export – blir inte det cocaigne? Lite Tony Montana-engelska. lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *