Klargörande

Endast rörelsehindrade

På allmän begäran kommer ett inlägg med uttalade åsikter för er som saknat en styrande hand i er egen bedömning av vad som gäller i den allt mer intrasslade djungel vi kallar vår omvärld.Inför stundande val lovar Alliansen aga och pennalism i skolan för ordning och reda. Vänsterblocket söker med ljus och lykta efter ett lika slagkraftigt och röstvinnande argument: Socialdemokraterna lovar nu också en betydligt mer uppstyrd skolgång för våra små. Förutsatt att vi röstar på dem lovar de att bums införa godisförbud i skolan. That’ll show ’em! PORR

Wolfgang Priklopil (vilket namn! Det låter mer som en författarpseudonym än ett rikspucko) kidnappade Natascha Kampusch i tio år. Ibland åkte de på skidsemester, men oftast satt hon i ett källarutrymme och hade tråkigt. Till slut lyckades hon rymma, han tog livet av sig och hon tjänar tonvis med pengar på att ha någonting att berätta om. TV4 scorar rättigheterna till den enda intervju som gjordes (som Natascha också tjänar en skaplig summa pegnar på – hon är inte dum hon) och sänder den med pompa och ståt. Dock misslyckas de med att sända textremsorna samtidigt, så svensk prime-time-television går under en knapp timme på det underskattade språket österrikiska: KONST

Jan Guillou gnäller på bloggare. Mängder med folk som bloggar har tydligen uppfattningen att bloggandet är någonting betydligt mer än uppdaterade versioner av lunarstorm-dagböcker och att det av någon anledning skulle finnas litterär kvalitet att finna i bloggarna. Det är naturligtvis Janne G som har rätt, bloggar är sjukt överskattade: PORR

Mange Schmidt släpper årets svenska skiva, “Samtidigt, I Stockholm”, redan i september. Eftersom årets utrikiska skiva, Rick Ross “Port Of Miami”, släpptes tidigare innebär detta att års-bästa-listorna är klara redan till hösten. Inte dåligt alls. “Det spelar ingen roll om du är Peter Pan / En grön liten snubbe som hänger med barn ” rappar Mange. Två låtar tidigare rappar Eye-N-I om dromedarer: KONST

I samband med att Anna Nicole Smiths son dog framkom det att hennes advokat heter Howard Stern. Haha, vilken grej. Ljus i mörkret: KONST

3 thoughts on “Klargörande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *